Jaguar import

JaguarLars är Italien ocg Spanien specialisten nr 1! Vi har lokal kompetens på plats i Norra Italien och Spanien samt att undertecknad är uppvuxen i Italien. Många är myterna kring Italienska och Spanska bilarna. Nästan lika många som myterna kring engelska bilar... men vi som kör Jaguarer som kommer från Italien och Spanien vet hur det ligger till i verkligheten. Sedan 2015 har vi också personal i Tyskland som hjälper till. De flesta bilar jag köper körs hem vilket inebär en ordentlig test av bilen innan den levereras. Detta är ovanligt kan jag lova och ger dig som bilköpare extra trygghet inför bilköpet.

3c204e63cca3254a5352fd522d001bc3

Den typiske Jaguarägaren i Italien är en man i övre medelåldern med mycket god ekonomi. Han har minst 2 bilar till. 1 Fiat som används för misshandel i stadstrafik samt ytterligare en SUV/kombi som brukas på långfärder. Jaguaren används för körning på helgen för att äta middag om vädret så tillåter. 

Den Tyske och Spanske Jaguarägaren är inte helt olik,men har nog ingen Fiat som andra bil....  Oftast äldre man som använder bilen som entusiastbil och sköter den noga. Även här slipper man rosten då bilarna inte körs på vintern. Att man däremot inte saltar vägarna i Tyskland är en myt.

Dessa bilar har alltså oftast inte ens körts i regn och definitivt inte på vintern. Dom står mesta tiden av sin levnad i garage.

Det är alltså låga mil vi pratar om! Undertill ser bilarna ut som nya även om de kan vara uppåt 20 år gamla.

Givetvis finns det undantag och det är därför har vi har personal på plats samt kontakter med många återförsäljare i Norra Italien, Spanien samt i Tyskland.

Vår erfarenhet, kunskap och kontaktnät är din trygghet vid bilköp från Europa.

Välkommen med din förfrågan!

 MG 5550 - Kopia