Referenser


En riktigt lyckad affär är den när båda parter känner sig nöjda. Detta är min målbild i alla relationer. Det är inte alltid jag lyckas, men ambitionen är ständigt närvarande.

Nedan finner du lite referenser/historier från några av våra trevliga kunder!

 

 

Jaguar XJS 1977, 1980 & 1982

"Jeg har hatt gleden av å kjøpe tre klassiske XJS av JaguarLars. Hans kunnskap om Jaguar er unik og skulle jeg kjøpe en Jaguar til, så vet jeg hvor jeg skal handle. En suveren mann som har de beste bilene!"

Bjarne Reistad, Norge

 


 

Jaguar XJ6 1997


"Hej. Skulle bara säga att det idag är 1 år sedan jag var nere hos dig och fick se "pärlan" Den har fungerat hur bra som helst i sommar och till nästa år skall jag förbättra lite småsaker som jag inte hunnit i år. Tack för att jag fick köpa denna bil av dig!"

Gunnar

 


 

Jaguar XKR Silverstone 2001

En enastående fin XKR Silverstone vann Councour:en vid sommarmötet på Vann. En deltagande norrman ville köpa bilen.

Vi får sträcka på oss, du som importerat bilen och jag som ägare.

Med vänlig hälsning Bosse

 


Jaguar S-Type

Hej Lars.

Har varit och hämtat bilen och min fru sa att den bromsar jättebra nu. När jag sedan upptäckte att du dessutom besiktigat bilen, blev du min nya favorit. Tack så mycket för bra service.

Pia o Björn

 


 

Jaguar XK8


"2011 blev ett fantastiskt bra år för mig på flera sätt, bl.a. tack vare dig och din hjälp med min fina Jaguar. Tack! Vi hörs till våren igen när jag ställer på kärran och behöver en liten standardservice!"

En Göteborgare

 


 

Jaguar XJS 1995


"Jag har under många år funderat på en "söndagsbil" utan att det blivit av. Jag har tittat på och provkört många bilar utan att den rätta känslan infunnit sig. Genom en slump kom jag i kontakt med Lars som på ett övertygande och vänligt sätt ledde mig till en Jaguar XJS cabriolet. Trots min initiala tveksamhet (och okunskap) ordnade Lars en provkörning och sen var det hela klart.

Min oro för tillgång till reservdelar och kunskap om felsökning på en äldre och en mycket ovanlig bil försvann när jag insåg vilken kunskap och serviceförmåga Lars besitter. Hans digra nätverk och vilja att hjälpa, både reaktivt och proaktivt, gör att jag vet att jag kan och kommer att få hjälp. Jag tror att man behöver vara lite av en "sakletare" om man skall hålla den här typen av bilar igång. Lars är en mycket bra sakletare. Lars är också en entusiast som brinner för märket Jaguar, men som också kan säga vilka modeller man skall undvika om vill ha ett någorlunda problemfritt ägande. Jag gillar Lars sätt att "hjälpa" och "föreslå" saker. Det är aldrig pushigt men tillräckligt framåt för att det skall hända något. Det är alltid roligt att diskutera bilar och resmål med Lars, även andra märken och modeller än Jaguar.

Bilar är lika mycket tycke och smak som mat och vin, men vill du ha något annorlunda som har en själ få bilar besitter i dag, tycker jag att du skall ge XJS en chans. Gillar du dessutom att man tittar efter och beundrar din bil, kan du sälja Porschen och ringa Lars! För dig som inte har en obegränsad budget att lägga på bilar är detta verkligen ett alternativ. Billig i drift och rätt robust och enkel. Kan du leva med "engelsk detaljkvalitet" kommer du inte att ångra dig! Känslan är grym och leendet finns alltid där när jag tar en tur i den. Det är synd att sommarsäsongen är för kort!"

Rafael Pimenta
Jaguar XJS Cabriolet -95, British Racing Green

 


 

Jaguar XJS Cabriolet 4.0L 1995


"Jag vill än en gång tacka dig för hjälpen Lars. Det tog nästan två år att hitta denna min nya fritidssysselsättning och utan ditt kontaktnät hade jag säkert fått vänta ännu en tid. Vad det gäller priset så är jag helt övertygad om att du inte blev särskilt fet på den här affären. Men det gråter jag inte över!
Det har kännts positivt att kunna få ringa till dig under vintern och få den support som jag behövt, eftersom min amatörism är så påtaglig. Men nu har jag rott det hela i land och längtar efter sommaren och att kunna få trycka på knappen och fälla cabben."

En tacksam hälsning ifrån Bertil i Gränna

 


 

Jaguar X300 1997


"Jag har alltid varit sugen på att få äga en Jaguar, men inte tidigare haft möjligheten. Plötsligt ändrades mitt liv och det var dags att göra slag i saken! Jag är ganska okunnig om bilar och kände mig allmänt osäker. Satt och surfade en kväll och hittade Jaguarlars.se. Jag fick ganska snart ett stort förtroende för Lars och hans kunskaper. Han lyckades svara på de flesta av mina frågor och 3 veckor senare var det dags. Jaguarlars ringde mig en dag och beättade att han fått in en fantastiskt fin 1997 racinggreen XJ6. Dagen efter åkte jag till Göteborg för att se och provköra. Det blev kärlek direkt! En timme senare åkte jag iväg i min underbara bil och en dröm jag länge haft blev uppfylld. Det har nu gått ungefär ett halvår och bilen har verkligen varit fantastisk. Det mesta som Lars berättde om hur det är att äga en Jaguar har stämt bra. Jaguarlars är ett företag jag med varm hand rekommenderar!"

Anders från Helsingborg

 


 

Intressant försäljningsstatistik:
68% av våra kunder har köpt 2 eller flera bilar av oss.
41% har köpt 3 eller fler.
16% har köpt 4 eller fler.
3% har köpt 5 bilar.