Snart är vintern här. Boka din plats för vinterförvaring innan platserna tar slut. Pris: 2.500:- och betalas kontant på plats vid inlämning. Sista helgen i September och Oktober är det dags för dig som vill ställa in din bil. Ring i god tid och bekräfta när du kommer tack!

Vill du få mejl om nya bilar på väg in?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mejl från oss om nya bilar som är på väg in. Fyll i namn, epostadress och klicka på "Jag är inte en robot" innan du klickar på "Anmäl".

Aktuellt

Nytt koncept: "VIP 25"

Pensionen närmar sig och jag kommer dra ner en hel del på min verksamhet framöver. Även vilka bilmodeller jag kommer ta emot. Som gammal stamkund har du snart möjligheten att säkra upp din bil för service och reparationer hos mig. Även support via telefon och/eller mail. 

Vi är inte så många kvar längre som jobbar med lite äldre Jaguarer och färre och färre blir det.

Mer information kommer i höst. Stamkunder kommer även få ett mail med info och erbjudande.

"VIP25"

Motorstyrning XK8 1997!

Dessa moduler är ökända för att krångla. Nu kan jag renovera dem! Kontakta mig för mer information.

Vinterförvaring 23/24

Efter 9 år med samma pris höjs inför denna säsongen hyran med 500:-  Det nya priset blir alltså 3.500:-/säsong.

OBS: Det är redan fullbokat. Kanske några platser frigörs inför säsongen 24/25.

Problem med din backspegel?

Bilarna börjar bli 20 år gamla och beläggningen på backspeglarna börjar släppa och ger missfärjning. Nu kan man renovera dessa speglar med modernt glas. Kostar 2900:- Det tar några veckor då jag måste skicka iväg dem så bäst är om du kan lämna in till vintern. En spegel brukar jag alltid ha i lager. Hör av dig om detta är intressant!

Vinterförvaring!

Läs mer...